Japanese Black - Kagoshima
Wagyu
Er zijn vier soorten Wagyu in Japan, Japanese
Black, Japanese Brown, Japanese Shorthorn, en
Japanese Polled.
Anglo Dutch Meats biedt het Japanse Black aan.
PREMIUM RUNDVLEES - JAPAN WAGYU & KOBE BEEF
Kagoshima Wagyu
Japanse Wagyu van de hoogste kwaliteit A4, A5 en
A5+. De meest gewilde Wagyu om zijn zeer mooie
marmering en zalvig intramusculaire vet.
Kagoshima Wagyu heeft een zeer lage vet smelt
temperatuur van 29C en is in de beef marmering
BMS 8, 9, 10, 11 en 12 bij Anglo Dutch meats
verkrijgbaar.
Elke 2 weken verse binnenkomst Kagoshima Wagyu
bij Anglo Dutch Meats.
Maak uw reservering vooraf om teleurstelling te
voorkomen.
- Kagoshima Dunnelende - Striploin
- Kagoshima Tenderloin - Hazen
- Kagoshima Ribeye
- Kagoshima trimmings voor uw burgers
- Kagoshima niervet
Certified Kobe beef
Het mooiste en meest exclusieve rundvlees op
aarde. 100% Full blood Tajima Wagyu uit de Hyogo
prefecture Japan mag verkocht worden als Kobe
beef. 900 dagen Grain, Corn en Grass-Fed. Kobe
beef is verkrijgbaar in A4 en A5. Kobe beef tot
en met de hoogste marmeringscore BMS 12 is op
pre-order leverbaar. Met een vet percentage in
het spierweefsel van 80% en een vet snelt
temperatuur van 29C is Kobe beef de meest
exclusieve en ook direct duurste Wagyu die er
wereldwijd te krijgen is. Kobe beef is alleen
voor leden verkrijgbaar.
Kies voor exclusief rundvlees uit Japan. Snijd
uw eigen top kwaliteit steaks van origineel
verpakte en origine gegarandeerd Wagyu. Maak
direct een afspraak voor een offerte op maat of
meer info:
T +31636503481 /
info@anglodutchmeats.nl
Meer informatie over Japanse
Wagyu vind u op
www.japansewagyu.nl |