HET GEHEIM VAN HET PERFECTE ANGUS RUNDVLEES VAN DE HOOGSTE KWALITEIT
De eenvoud, van het door de Cowboys gedreven Angus vee.

Prime High Quality Angus beef for the butcher and chef who wants to make a statement
The king of marbled Angus, Authentic Angus beef
BMS 5 Marmering score luxe delen Angus

De smaak, het mondgevoel, de sappigheid en zachtheid die alleen afkomstig zijn van een zeer mooi gemarmerd stuk van het beste Angus vlees. Authentic . Exclusief, kleinschalig voor de echte vlees kenners. Authentic Angus word niet over de hele wereld gebruikt zoals de grote merken die in enorme volumes rundvlees produceren. Authentic Angus is een kleine productie van zeer hoge kwaliteit. De volumes zijn laag en van zeer hoge kwaliteit. Authentic Angus is geen selectie van een grote producent, maar 100 % een klein zelfstandig project waar alleen de hoogste kwaliteit word geproduceerd.

Authentic Angus Beef wordt geproduceerd uit met de hand geselecteerd vee dat graast op de beste berg weiden en graslanden in een gebied ten westen van Cochrane in de schaduw van de Rockey Mountains en banff national park of Canada. Het gebied waar de graslanden en de Rockey Mountains elkaar raken. Canadese Ranching-families werken Met pure passie voor hun dieren en boerderijen. Het harde leven als cowboy in de veehouderij die die gaat tot het uiterste om een product te krijgen dat hoort tot het beste van de wereld. Canadese Authentic Angus Beef rundvlees dat ongeëvenaard is qua smaak, tederheid en kwaliteit en marmering.
• De kalveren worden op de ranches geboren, dat is werkelijk uniek
• groen gras en schoon zoet water van de Canadese prairies

Authentic Angus Beef zoals Canadese boeren zeggen, “ Our Heritage beef ” Ons legendarische rundvlees erfgoed. Angus Beef waarvan u de kwaliteit altijd kunt vertrouwen, en waarvan u kunt genieten. Authentic Angus een groep West-Canadese boerenfamilies die zich inzetten om binnen een samenwerking kwaliteitsrundvlees te produceren dat voldoet aan de hoogste standaard, kwaliteit, eerlijkheid, vertrouwen en respect. De sleutel tot het produceren van gezond en hoogwaardig rundvlees is door gezonde dieren te laten leven op gezond land. Canada is bij uitstek het land om dit doel te realiseren. Altijd de beschikking over natuurlijke waterbronnen en vers gras in de zomer, bijgevoederd met de zomer oogst als de winter daar is. Deze natuurlijke manier van ontwikkelen, die het grootste deel van de groei voor al onze dieren voor zijn rekening neemt, is optimaal voor de gezondheid van het dier en het milieu. Al het Canadees Authentic Angus Angus vee wordt grootgebracht zonder het gebruik van antibiotica, hormonen of steroïden. Vervolgens mesten ze de dieren af met een uitgebalanceerd dieet van kuilvoer, graan en Canadese gerst. Door de ervaring van langzamere, methodische voeding lukt het om het hele jaar door, vers rundvlees van zeer hoge kwaliteit kunnen leveren dat ten alle tijden voldoet aan de hoge normen die onze klanten verwachten.

AUTHENTIC ANGUS - PREMIUM BLACK ANGUS RUNDVLEES – CANADA - FREE RANGE ANGUS

Wat zijn de topmerken van het slachthuis dat wij voeren, slachthuis nummer 657.

Authentic Angus het top label van slachthuis nummer 657 De nummer 1 uit Canada.
- Free range Angus, kalveren worden in de kudde geboren en niet bijgekocht
- Grain finished Verified Black Angus van de hoogste kwaliteit Prime
- 100% vrij van hormonen
- 100% Certified Black Angus
- “Prime” kwaliteit dus de hoogste marmering score en geen A of AA kwalitiet
- Slachthuis 657 was de eerste winnaar world steak challenge ooit gehouden
- Wij kunnen Authentic Angus Halal aanbieden, Slachthuis 657 is geheel Halal gecertificeerd

Canadian Authentic Angus slachthuis 657 Angus. Bijna onwerkelijk mooi rundvlees, Free range Canadian Angus. Geweldig sappig en smakelijk rundvlees, free range ( dieren lopen vrij in de bergen vanaf ca. 1300 meter hoogte). Alle Canadian Angus kalveren worden op de ranch geboren en blijven in de kudde bij elkaar, en grazen in de schone en gezonde bergen en de velden rondom Calgary. Dit maakt Canadian Authentic Angus geheel uniek in de wereld. Dit alles maakt samen met de uitzonderlijk hoge kwaliteit vlees een fantastisch verhaal.

Ook bieden wij aan het magere Heritage Angus
Heritage Angus “A tot AA” slachthuis nummer 657
Heritage Angus is grass fed en grain finished rundvlees ( 100 dagen grain fed)van de standard kwaliteit uit Canada.
Het ras is Red Angus, Black Angus of een kruising van deze rassen.
De kwaliteit is A tot AA

Canadese Beef rating

 
Prime Hoogste kwaliteit met hoogste en beste vetafzetting, vet en vlees kleur en hoogste marmering score. WIT vet.
AAA Hogere standaard kwaliteit met goede vetafzetting, vet en vlees kleur en op een na beste marmering score. Vet kan spots bevatten.
AA Goede kwaliteit met weinig vetafzetting, middelmatige vet en vlees kleur en lage marmering score.Vet kan spots bevatten.
A Goede kwaliteit met weinig vetafzetting, middelmatige vet en vlees kleur en lage tot zeer lage marmering score. Vet kan spots bevatten.

Kies voor top kwaliteit Canadees Verfied Black Angus (authentic Angus) rundvlees, en maak direct een afspraak voor een offerte op maat of meer info: T +31636503481 / info@anglodutchmeats.nl

Canada Prime - Authentic Angus - Verified & Certified Black Angus voldoet aan de USA/USDA normen en volledig gecertificeerd. Ook leverbaar op aanvraag Alberta Beef Canadees AA Red en Black Angus  info@anglodutchmeats.nl


 

Anglo Dutch Meats
De Hoefkens 2D
5707 AZ Helmond
Nederland
Tel.: +31636503481
www.anglodutchmeats.nl
info@anglodutchmeats.nl
Chamber of commerce registration number: 74481983
BTW-Identificatie: NL001689404B90
Algemene leveringsvoorwaarden Anglo Dutch